americanspin.blogg.se

Följ oss på vår resa igenom USA i en månad 20/6-23/7 2015. Elin & Anders + Emelie & Daniel

Grand canyon!

Publicerad 2015-07-08 00:34:37 i Allmänt,

Hej alla! 


Vi har haft några intensiva dagar i Grand Canyon, Las Vegas och Houston därav dålig uppdatering 😊

Dagen efter var det äntligen dags för att besöka världskända Grand Canyon!!!! Vi var redo med solkräm och bra skor så vi kunde hika lite. Vi tog bilen till south rim och bara första ögonkastet på Grand canyon var helt magisk och det tog andan ur oss alla. Längst vägen vi körde på inne i Grand canyon stoppade vi längst utkiksplatser och var helt förbluffade över landskapet och utsikten. Jag pratar för oss alla när jag säger att vi aldrig har varit med om något så mäktigt!! 


På eftermiddagen när det närma sig kväll så börja vi leta efter ett ställe att de solnedgången och vi hittade en hög punkt med lite folk. Dock så såg vi stora svarta moln en bit bort och folk runt om oss börja säga wow tänk vilken tur att få se åskväder över Grand canyon!! Så vi tänkte att de va ju en kanonchans så vi satt kvar och följde ovädret komma närmare och närmare. Efter ett tag gick Danne till bilen men jag, Elin o ripa stod kvar ett tag. De var en uppvisning av blixtar över dalen och vi tänkte inte på att vi är högst upp på berget.. Precis när jag skulle öppna dörren till bilen o titta till Danne så small det som in i och ett enormt högt ljud kom och blixten slog ner precis vid oss. Elin o ripa som var efter mig slängde sig in i bilen, precis som jag men blixten hade slagit ur systemet och vi gick smått panik över vad som nyss hade hänt. Vi fick igång bilen och körde hemåt men var i chock alla. Det brände på oss tre som var utanför och vi fick ont i huvudet. Vi alla fick blixten i oss men Elin var sämre så hon fick kolla sig hos ambulansen.


Men vi mår bra och är glada igen!! 


Vegas tar ja i ett annat inlägg för de orkar ni inte läsa om nu😊 

Kramar!









Kommentarer

Postat av: Frida

Publicerad 2015-07-08 06:52:34

Aah ser sjukt nice ut!!

Postat av: Christina

Publicerad 2015-07-08 07:15:25

Halloj skrev precis om uppdatering.Bilen är bra vid åska.Skönt att det gick bra i allafall.Härliga bilder.Förstår att det känns fantastiskt.Kramar ha kul❤

Postat av: Christina

Publicerad 2015-07-08 08:05:09

Ser underbart ut.Fina bilder.Ha så kul kramar

Postat av: Christina

Publicerad 2015-07-08 17:39:10

Jättefina bilder men blixtar är dangeres

Postat av: Carin

Publicerad 2015-07-09 08:03:32

Danne är ju en superkoll kille!! Bäst!!
Så himla skönt att det gick bra för er alla!!
Ljuvliga bilder över ett mycket speciellt landskap! Man kan tänka sig ett månlandskap om det nu ser ut så på månen. Mycket lite växtlighet!
Ha det bra o jag säger som tidigare:
Var rädda om varandra, så går allt bra!!! Nu längtar vi mycket efter er!!!

Postat av: Caroline

Publicerad 2015-07-11 20:11:47

Vilken grej ni varit med om. Glad att ni alla klarade er bra trots blixtar och dunder. Hoppas ni tar med er mäktiga minnen från Grand Canyon.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Elin & Anders Emelie & Danne

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela