americanspin.blogg.se

Följ oss på vår resa igenom USA i en månad 20/6-23/7 2015. Elin & Anders + Emelie & Daniel

Första uppdateringen!!

Publicerad 2015-06-22 06:24:25 i Allmänt,

Dygn ett 
CHP - San Fransisco

Bakfulla och med fel passnummer på biljetten lyckades vi efter en timmes kö i incheckningen äntligen få våra biljetter till flyget. 
När vi lämnat den trevliga mannen vid disken upptäcker vi att alla är utspridda över hela planet på båda flygturerna... Besvikna och trötta på att stöta på problem går vi på planet till London där av någon outgrundlig anledning Emelie och Danne lyckas flörta till sig platser i första klass? Där bjuds det på tapas och nypressad juice i fin glas medan jag och Anders får sitta inklämda mellan var sin svettig britt, och medan Emelie och Danne nu smuttar på sina delikatess ostar får vi i andra klass en vad jag tror skulle lika en muffins med någon  väldigt suspekt glasyr och en vit ganska smaklös bulle med utgångsdatum 20/6-15 (vilket är idag..). När vi väl landat i London hoppades vi alla att turen skulle vända, att vi skulle kunna lösa att sitta ihop, men nej de sket sig. Tanten i costume service skickade iväg oss illa kvickt. Med svansen mellan bena gick vi och köpte oss lite mat. På vägen tillbaka till Gaten gick vi förbi help disk igen och såg att där satt en ny kille. Anders min briljanta man propsade på att vi skulle gå dit igen och fråga om de kunde lösa vårt problem och vipps så fick vi platser två och två!! Nu är de närmsta 11 timmarna räddade tack vara Kung Ripa.

Väl framme på flygplatsen gick de rätt smidigt , Anders hade rakat sig ordentligt så till och med han gled förbi utan anmärkning. Eftersom vi skulle vara lite ekonomiska valde vi att ta (tunnelbanan) BART som de kallas här in till stan. Framme i centrum vandrade vi runt mellan Prideflaggor, transor och en del kristna aktivister som skrek åt oss att JESUS LOVES YOU. Helt plötsligt svängde vi upp på fel gata och klev rätt in i de mindre hemtrevliga kvarteren och fick panik kasta oss in i en taxi som körde oss till rätt hotell, så sådär ekonomisk blev de nog inte i slutändan. Hela och ja någorlunda rena somnade vi gott på våra rum runt 22,00 lokal tid. Imorgon bär turen vidare till Alcatraz!! 
Ha de bra där hemma. 

# Elin


Kommentarer

Postat av: Emma

Publicerad 2015-06-22 07:47:28

Vad kul att höra att ni är framme trots att allt inte gått som på räls. Ska bli kul att läsa om era bravader. Puss på er!

Postat av: Carin

Publicerad 2015-06-22 18:04:18

Hahaha, jag tycker att begreppet Kung Ripa är förträffligt och att det passar honom fantastiskt!! Kungligt är aldrig fel!!!
Det är så kul att se Emeli som turist o att du är o tittar på olika intressanta företeelser o platser!!! Jag är inte riktigt van vid det, men det är kul att se!! Ser varmt o skönt ut!

Postat av: Christina

Publicerad 2015-07-05 08:16:01

Kollar er resväg och läser första inlägget med ett litet smile hoppas allt är bara bäst nu.kramar

Postat av: Anonym

Publicerad 2015-07-05 08:40:58

Hoppas det är ok att kommentera efter😁Ha en bra kul o intressant resa kramar

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Elin & Anders Emelie & Danne

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela